miercuri, 30 septembrie 2009

DE CE COMUNISTII AU PIERDUT ALEGERILE?

De ce comunistii au pierdut alegerile?:)))))))) Pentru ca nu i-au votat homosexualii. I-au votat batranii, i-au votat si pana si morti, insa, oricum intr-o lupta crancena si sangeroasa, pe care au declansat-o singuri, au ramas perdanti.

Imaginea din stanga cred ca vorbeste de la sine. De fapt, exprima o mica diferenta intre partidul comunist francez si cel din Republica Moldova. Nu cred ca vreodata PCRM ar ajunge la un asemenea progres.

Partidul comunist francez este antrenat intr-o ampla actiune de sustinere a minoritatilor sexuale din Franta. Am vazut manifestari de acest gen, unde tineretul "pe invers" impreuna cu comunistii isi cereau drepturile. Totul ca la carte, inarmati cu steagurile-curcubeu, pancarde, tobe defilau nestingheriti de nimeni si de nimic. Iar toate metrourile au fost impinzite cu atibiluri, ca cel din imagine. O asemenea libertate ar stupefia Chisinaul, l-ar ingrozi. Unde, mai pui, ca in capitala sarmanii gay nu au dreptul nici macar sa-si desfasoare o parada, desi actiuni similare au loc in toata Europa. Sau sa te trezesti cu comunistii moldoveni scandand: "Revolutionari, fiti mandri ca sunteti homosexuali!". E de domeniul fantasticului! Nu m-as mira daca pe listele partidului comunist francez ar fi inscrisi si homosexuali.

Un comentariu:

  1. Nu am niimic impotriva minoritatilor sexuale, treaba lor cu "pardonul" lor dar cam de ce ar trebui sa-l expuna (adica pardonul) in public, n-au decat sa-l mangaie in intimitate asa cum o facem si noi. Cam cum ar fi daca un barbat si o femeie ar face sex in parc...??? Eu as zice ca-i incalcare de ordine, libertatea cand e prea libera se transforma in dezmat.

    RăspundețiȘtergere