luni, 16 februarie 2009

DE SFÂNTUL VALENTIN: IUBITO, PRIMEŞTE ÎN DAR UN VIBRATOR!















DE SFÂNTUL VALENTIN: LA PARIS AU FOST DISTRIBUITE GRATUIT SEX JUCĂRII,
SCRIE PUBLICAŢIA FRANCEZĂ « LE POINT ».


De Ziua Îndrăgostiţilor, în centrul Parisului au fost organizată o distribuţie gratuită de sex jucării. Neobişnuitele daruri au provocat o curiozitate vie, câteva surâsuri sfiioase şi multe glume printre celibatari, cupluri tinere dar şi simpli trecători.


"Am un vibrator cu bilele gheşei", povesteşte entuziasmată Leila o studentă de 21 de ani . "Eu sunt celibatară. Sunt foarte mulţumită, asta mă consolează …Şi apoi aceste mici jucării de plastic costă foarte scump !"

Lorelie, 23 ani, studentă la drept a venit însoţită de prietena sa. Deschide cu entuziasm pachetul său-" Acesta pare a fi un vibrator ." Ea crede că e o idee excelentă, "chiar dacă nu este un dar tocmai portrivit pentru Sfântul Valentin."
După ce le-a venit rândul, format chiar de la începutul distribuţiei, majoritatea oamenilor ies din îmbulzeală cu un ciudat sentiment de uimire.

" Prietena mea a râs cu poftă. De fapt, are un surâs foarte frumos", spune Adrien, 25 ani. Zoe, femeia care a făcut coadă ultima ar fi preferat " un buchet frumos de trandafiri ", dar se mulţumeşte şi cu o banală promenadă în această zi însorită.

Organizatorul acestei distribuţii, un site de vânzări în linie urmăreşte scopul "să democratizeze aceste articolele ale plăcerii, " fabricate de întreprinderea sa.

Cum credeţi, ce s-ar fi întâmplat, dacă în centrul Chişinăului s-ar fi împărţit vibratoare de Sfântul Valentin ? Cu siguranţă babele se cruceau, feministele şi organizaţiile religioase din Moldova ar fi organizat proteste, iar poliţia ar fi arestat vibratoarele şi desigur pe cei care le distribuiau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu